doktoru

vineri, 15 august 2014

Ce prostii mai debiteaza rabinii evreilor...dar de aici intelegem si disperarea evreilor de pana la 5777 !!!...da bine numarul,nu-i asa?!!!



Mesia lui Israel va fi în curând dezvăluit

Liderul cabalistic al Rabinilor invită evreii din toata lumea să se întoarcă în Israel

Lumea evreiască a fost uimita pe 15 septembrie 2005, când National News Israel a postat următorul articol intitulat , " Cabalist îndeamnă evreii sa revina în Israel inainte de dezastrele viitoare . " Este declarat că cel mai cunoscut batran cabalist din Israel ,in varsta de108 ani, rabinul Yitzchak Kaduri a trimis un apel evreilor din întreaga lume să se întoarcă în Israel din cauza dezastrelor naturale care amenința să lovească această lume .
Rabinul Yitzchak Kaduri - "Această declarație mi se pare potrivita pentru ca toți evreii din lume să o audă . Este de datoria lor să se întoarcă în Israel din cauza teribilelor dezastre naturale care amenință lumea .
În viitor , Cel Sfânt , Binecuvântat fie El , va aduce mari dezastre în țările lumii pentru a usura hotărârile asupra Israelului . Am scris  aceasta declarație ca un avertisment , pentru ca evreii din toate țările din lume sa conștientizeze  pericolul iminent și sa vina în Israel  pentru construirea Templului și revelația lui Mashiach ( Mesia ) . El a cerut primului-ministru Ariel Sharon sa apeleze la toti evreii americani  ca parte a evreilor din diaspora de a emigra sau a face aliyah înapoi la Israel .
Mulți  evrei au început să se îndoiască de  veridicitatea declaratiilor rabinului . Cu o saptamana mai devreme  rabinul Kaduri a declarat într-un interviu  urmeatoarele.
 " Ce poate salva lumea de la calamități este pocăința adevărată a evrei lor, care trebuie să mareasca faptele de bunătate unul față de de altul ... Strigătul  multor săraci din Israel și expulzarea evreilor din casele lor zguduie lumea . .. nu degeaba acest loc ( New Orleans ) a fost lovit , unde mulți dintre compatrioții noștri au venit să caute poftele  lumești . "
 În cursul lunii Elul , în zilele care au fost  înainte de sezonul  festival de toamna al Rosh Hashanah , Yom Kippur și Sucot a fost în lumea evreiasca o lună de pocăință . Această pocăință este numit Tshuva . Chemarea la Ziua Domnului a fost precedată de sunetul de Shofar (trambita)aratata în Cartea Apocalipsei ca a 7-a și finala Shofar  al Domnului , va fi urmat de zece zile de venerație , urmate mai târziu de Ziua cea mare a Domnului și Judecata finală a omenirii în această eră .
 Sunetul de shofar privind Anul evreiesc prealabil 5764 în septembrie 2004 , și actul de judecată de către Domnul oștirilor a fost urmată de Marele tsunami , la 26 decembrie 2005. Această catastrofă de proporții epice și biblice a fost studiat de către înțelepții iudaismului pe parcursul anului trecut , în lumina viitoarelor profeții din vechime . La mare unison , ele spun că venirea lui Mesia lui Israel este aproape , foarte curând .


Rabinul Kaduri , ca senior  respectat de înțelepții lui Israel, spune ca aceste opinii care au fost  anterior  secrete și interzise să fie spuse . El a spus în particular  elevilor săi , ca guvernul Sharon va fi ultimul guvern sionist al " erei vechi . " Catastrofe globale vor anunta procesul de răscumpărare care va culmina cu sosirea Maschiach lui Yisra'el . Foarte curând , un alt val de dezastre naturale va lovi planeta vestind punctul culminant al acestui proces de răscumpărare . După cum a raportat  Israel National News :
 "El este  înregistrat spunând că Sharon va fi ultimul prim-ministru în Israel , și că noul guvern va avea deja un lider al erei mesianice . "
În cazul în care anunțul din timpul sesiunii sale seminare din  14 septembrie 2005 cu elevii săi  nu a fost suficient de surprinzător , Baruch Gordon de la Israel News National pe 19 octombrie 2005 a scris următorul articol numit , " Lider cabalist îndeamnă evreii sa revina urgent în Israel -  mai multe dezastre vin " .
Pe parcursul celor zece zile de venerație de Yom Kippur , Ziua Judecății din octombrie 2005 , nepotul lrabinului Yitzhak Kaduri , rabinul Yosef Kaduri , a avut loc o audiență privată cu bunicul său rabin . La aceasta intalnire a fost martor și un jurnalist de la Arutz - 7. În timpul acestei sesiuni , Rabbi Yosef Kaduri a pus următoarea întrebare  bunicului său , " Nu mulți evrei revin din străinătate . De ce ar trebui să vina ? " Rabinul Kaduri a răspuns :
 Rabinul Yitzhak Kaduri - " Din cauza pericolului iminent . " .... " Fiți extrem de protectori cu vietile voastre . " ( Deuteronom 04:15 )....luati ONCUR !!!....poate ca ajuta....

În cadrul acestei întâlniri cel Bătrân și Kaduri cel tanar au discutat conceptele ezoterice menționate de mare cabalist ca fiind" lupta dintre oceane . " Mari oceane numite Haokeanus hagodol vor lovi lumea.
Aceasta " lupta " a început în 2004, cu cele patru uragane care au arat  statul Florida : Charley ( 145  mph ) , Francis ( peste 105 mph ) , Ivan (max.165 mph ) și Jeanne ( 120 mph ) .
O parte din acest lovituri au fost un avertisment pentru evreii din America . Ei trebuiau să ia act la dezastrele uraganalor din 2005, ca uraganul Katrina (175 mph si cel mai costisitor ciclonul din toate timpurile , peste 75 miliarde dolari), care a lovit New Orleans pe 31 august 2005. Apoi a venit catastrofa uraganului  Rita ( la 175 mph și cel mai puternic uragan din toate timpurile , cu rafale de vârf la 235 mph ) in estul Texas pe 24 septembrie 2005 . Acesta a fost urmat de uraganul Wilma ( 175 mph constant și uraganul cel mai intens din Atlantic , Golf sau Pacific  la 882 mbar ), care a lovit Miami , Florida pe 24 octombrie 2005. Cele care vor urma vor fi din ce in ce mai catastrofale .
 În conformitate cu mai mare rabin , catastrofele nu sunt terminate . " Un alt val de dezastre naturale va lovi lumea . " Mare rabin Yitzhak a spus nepotul său , Rabbi Yosef că pe Yom Kippur mai multe vor fi dezvăluite .

A  fost pe Yom Kippur cand savantul cabalist a surprins pe studenții săi cu noi " secrete referitoare la venirea luiMashiach . "
Estimat a avea între 104 si116 de ani , acest înțelept rabinic sefard stătea cu capul plecat de mai mult de patruzeci și cinci de minute într-o concentrație mistică profundă între Mincha ( după-amiaza ) și Ma'ariv ( seara ) rugăciuni . Studenții și însoțitorii au început să se teama pentru rabinul care avea ochii acoperiti , ca și cum el  ar fi recitat rugăciunea Sh'ma , dar nu puteau auzi nimic si vedeau numai buzele în mișcare . Temându-se de un atac de apoplexie sau de un  atac neurologic ei au încercat să comunice cu el, dar  viziunea  concentrarii rabinului nu a putut fi oprita .
Când a ridicat capul și s-a uitat în jurul camerei  la elevii săi el a dat un zâmbet larg . Acest zambet de încântare a fost un semnal că a primit o revelație . În ebraică el a vorbit , " Hit'abra bezrat Hashem nishmat Mashiach b'adam m'yisrael " .
 Rabinul Yitzhak Kaduri - " Cu ajutorul lui Dumnezeu , sufletul lui Mashiach  s-a atașat la o persoană în Israel "
Perspectiva profetică din învățăturile Kaduri vine de la calculele lui Vilna Gaon și opiniile sale cu privire la răscumpărarea finală,care apare în scrierilelui Gaon . Aceste scrieri sunt considerate de către rabinii evrei  criptice și foarte greu de descifrat .
 În conformitate cu scrierile lui Vilna Gaon , un "semn al Gog și Magog război " a început atunci când războiul american împotriva terorismului în Afganistan a izbucnit la sarbatoarea evreiasca de Hoshana Rabba ( 7-a zi a sărbătorii Sukkot ) , imediat după încheierea celui de al 7-lea an sabatic agricol sau shemittah.

America Războiul împotriva terorismului -
Ultimii șapte ani , atunci când Mesia este dezvăluit

  În timpul Festivalului Corturilor , evreii sărbătoresc acea zi din viitor  când Mesia va veni la " cort " sau să locuiască cu ei .
 A 7-a zi  finală a acestui festival de-a lungul secolelor a fost socotita ca ziua anticipată pentru începutul războiului Gog - Magog . Acest lucru a fost profețit prin profetul Ezechiel care a trăit în Babilon .
 La data de 24 septembrie 2001 , treisprezece zile după distrugerea a World Trade Center și atacul asupra Pentagonului din Washington DC , postul TV One Israel TV a difuzat un program cu ceea ce  înțelepții mistici ai Torei au declarat despre atacul de la 9/11 în America. Arutz Sheva gazdă a show-ului Yehoshua Meiri a explicat  audienței TV ce înțelege Rabinul Kaduri despre calculelor profetice ale lui Vilna Gaon și modul în care acestea sunt legate de lumea noastră geo- politica actuala . El a declarat următoarele cu privire la difuzare :
  " In timpul Hashanah Rabba , războiul  Gog și Magog va începe și va dura aproximativ șapte ani. "
 Treisprezece zile mai târziu , la 7 octombrie , la festivitățile Hoshana Rabba , a 7-a zi de Sucot , a început . Precis la minut in timp ce soarele apunea în orizontul de vest , în ajunul zilei de festival , forțele americane și britanice au început o campanie de bombardamente aeriene împotriva talibanilor și a forțelor Al - Qaeda în Afganistan și războiul împotriva terorii a  început .

 Finalul " Shemittah " z " sau șapte ani sabatici înainte de Apocalipsa(Revelatia) lui Mesia

Anii sabatici evreiesti  5743-5761 (1994-2001) s-au încheiat la 18 septembrie 2001
Anii sabatici evreiesti  5761-5768 (2001-2008) au început pe 18 septembrie 2001
 Războiul prezidențial al lui Bush împotriva terorismului a început pe 7 octombrie 2001 și
ultimii șapte ani sabatici înainte de a începe revelația lui Mesia

 Conform calculelor lui Vilna Gaon , așa cum au fost interpretate de Cabalistul Rabbi Yitzhak Kaduri , în timpul celor 7 ani de numarati de la  Hoshana Rabba din 7 octombrie 2001 , o revelație majoră asociată cu Maschiach va fi data .
 Potrivit lui Kaduri , toamna anului 2005 a fost al 5-lea an al acestui proces de răscumpărare ( Geula ) care a început . În acest timp Maschiach lui Yisra'el ( Mesia lui Israel ) va fi dezvăluit .

Confirmarea rabinului Lazer  Brody a Declarației lui Rabbi Kaduri 
 
  Rabinul Ortodox Lazer Brody este unul din portavocile centrale de știri mesianice pe site-ul său LazerBeams . Fost soldat al comandourilor al Forțelor Speciale , el este astăzi numit cu afecțiune " Rabbi Rambo . " Un veteran cu două războaie la activ , zeci de misiuni de comando anti - teroriste  , a primit hirotonirea sa rabinica în 1992, după nouă ani de studii intensive în Tora , Talmud , etica și studii juridice .
 Rabinul Lazer Brody , " Rabbi Rambo " , a investigat declaratia rabinului Kaduri din septembrie 2005 și a depus acest raport la 19 septembrie 2005 intitulata , "Declarația Rav Kaduri Confirmata  ".
În ceea ce privește articolul de pe site-ul Arutz 7 cu declarația ca evreii să se întoarcă în Țara lui Israel si cu aceasta declaratie Rambo a fost de acord.-daca si asta-i rabin...plm!!!

Hahamul Yosef Haim ( Ben Iș Chai 1832-1904 ) , mentorul rabinului Yitzhak Kaduri
 
Hahamul Yosef Haim s-a născut în orașul Bagdad ,  Irak in 1832 . Tatăl său a fost un rabin și a murit când el avea douăzeci și patru de ani . El a primit titlul de haham , sau " Om înțelept ", dat  rabinilor sefarzi  cu înțelepciune . Deci  hahamul Yosef Chaim a devenit rabin înțelept in Bagdad în 1856 .
 Hahamul Yosef Chaim a scris mai multe cărți despre legea iudaică ( halachah ) și subiecte ezoterice pe Talmudul numit agadah . Cu toate acestea, el este cel mai renumit pentru cartea sa , Ben Ish Chai , care a fost scrisa pe ciclul săptămânal Tora cu o discuție a textelor biblice și implicarea legii iudaice . Astăzi  Rav Chaim Yosef este cunoscut de mulți nu dupa numele său , ci dupa numele cărții sale , Ben Ish Chai .
 Tânărul Yitzhak Kaduri , la vârsta de 13 ani a devenit un discipol sub renumitul Chaim Yosef Chaim ( Ben este Chai ), în Bagdad . În acest timp de studiu din Bagdad Yeshivah al lui Ben is Chai ,  rabinul " înțelept "  în timpul uneia dintre binecuvântările sale  a spus tânărul său elev Kaduri că " el va trăi să vadă revelația lui Mesia . "

Lubavitcher Rabi , Menachem Mendel Schneerson - " Regele Mesia " și rabinul

Regretatul Lubavitcher Rabi , Menachem Mendel Schneerson a fost liderul celei mai mari organizații evreiesti hasidice din lume , organizatia Chabad Lubavitcher din Brooklyn cu sediul din New York  numit " 770 . " El a fost un prieten apropiat al lui Rabbi Yitzchak Kaduri.  În 1990  Rabi Schneerson i-a spus rabinul Kaduri că el va trăi să vadă venirea lui Mesia . Această afirmație a fost  confirmarea anunțul profetic facut cu aproximativ optzeci și cinci de ani mai devreme lui Kaduri  de  catre Ben Iș Chai ( Chacham Yosef Chaim ) că el va trăi să il vadă pe Mesia .
 La inceputul acestui an evreu , rabinul Kaduri a prezis mari tragedii in lume . Doar două săptămâni înainte de tsunami-ul devastator din Asia de sud-est , rabinul Kaduri a fost citat în ziarul Yediot Acharonot spunând :
 " Suntem acum în al patrulea an a ceea ce ar putea fi perioada de răscumpărare de șapte ani , în conformitate cu calculul facut deVilna Gaon. În următorii trei ani, incertitudinea cu privire la viitor va atârna deasupra capetelor noastre , dacă nu  muncim și nu ne străduim ca Mashiach sa fie dezvăluit .Mashiach este deja în Israel .
Șeful Rabin al evreilor Lubavitcher a fost un descendent al lui Rabbi Shneur Zalman din 1745 . În conformitate cu profețiile din Chabad , după al șaptelea Rabi  Chabad , Mesia se va întoarce și se va dezvălui pe Sine .
     1.Rabin Shneur Zalman de Liadi (1745-1812) , a fost fiul lui Rabbi Boruch de Tulcin , nepotul lui Baal Shem Tov .
    2.Rabin Dovber (1773-1827) , fiul lui Shneur Zalman .
    3.Rabin Menachem Mendel " Tzemach Tzedek " (1789-1866) , nepotul lui Shneur Zalman și ginerele al lui Dovber , cunoscut după această lucrare Tzemach Tzedek .
    4.Rabinul Shmuel (1834-1882) , fiul lui Rabin Menachem Mendel .
    5.Rabin Sholom Dovber (1860-1920) , fiul lui Rabbi Shmuel .
    6.Rabinul Joseph Isaac Schneersohn "Rabi anterior sau Rabi Rayat " z " (1880-1950) , doar fiul lui Sholom Dovber .
    7.Rabin Menachem Mendel Schneerson "Rabinul " (1902-1994) , a fost un văr al ramurei Schneersohn  și al șaselea în linie paternă de la Rabin Menachem Mendel , și ginerele lui Joseph Isaac .
  Activitatile lui Chabad au inclus: plasarea de publicitate în mass-media , inclusiv anunțuri pe toata pagina  în ziarul New York Times, îndemnând toate omenirea să contribuie cu partea lor pentru a grăbi  sosirea iminentă a lui Mesia prin inmultirea faptelor bune . Pasiunea lui "Rabi " a fost de a grăbi venirea lui Mesia si pentru a aduce epoca mesianică . După cum a declarat în 1991 , cu trei ani înainte de moartea sa :
Rabin Menachem Mendel Schneerson - " Am făcut tot ce se putea face pentru a aduce pe Moshiach ( Mesia evreiesc ) , acum ti-am predat tie ( urmașilor săi ) instrumentele pentru a aduce pe Moshiach . "
 Atunci când un accident vascular cerebral  l-a lovit pe el in timp ce vizita mormântul socrului sau , a refuzat să părăsească sediul central " Seven- Seventy 770 " și o camera de spital cu normă întreagă a fost proiectata acolo pentru el . De la moartea lui "Rabi " , nu a existat nici un succesor desemnat . Conform tradiției Chabad că Mesia va veni după a șaptelea Rabi ,Chabad Hasidim cred astăzi că nu există nici un succesor pentru Rabbi Schneerson . Există mulți evrei Chabad care cred că Rabbi Schneerson va reveni din nou ca Mesia al evreilor . Alte evreii susțin că el nu a murit și refuză să pună titlurile clasice de onoare evreiesti pentru cei morți , după nume, adica ZT "L ( Zecher Tzaddik Livrocho , ceea ce înseamnă , "fie ca memoria celor drepți să fie o binecuvântare " În schimb, ei citează din Talmud :
 Talmud Ta'anit 5b - " Ya'akov Avinu lo Meis ( " strămoșul nostru Iacov nu a murit " )
 În timpul acestor ultimelor câteva luni, multi dintre Chabad au început să accepte pe "Rabi " ca fiind "Regele Mesia " Există un motiv pentru acest precedent pentru ca Rabbi Schneerson a fost membru a trei familii din întreaga lume :Charlap / Levihe , familia Davan  și familia Schneerson, care se pot urmări  genealogic înapoi pana la Regele David , fără nici o pauză în linia de sex masculin . Oricare dintre acesti descendenți de sex masculin s-ar putea califica pentru a deveni familia regală a lui Israel și să fie recunoscut ca " Prințul lui Israel . "
Rabinul Raphael Chatzera , fiul lui Baba Meir și nepotul la "Baba Sali", HaRav Yisrael Auchatzeirah , ZT'' L a fost citat recent ,pe 16 noimbrie 2005,de rabinul Lazer Brody spunand ca "scena mondială este complet setata pentru Moschiach, și ca puternice dezastre naturale de anul trecut sunt pur și simplu Tobele de dinaintea sosirii lui. "

                                        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vom începe acum să reflectam la comentariile  înțelepților evrei si la ceea ce au prezis ca vor fi principalele evenimente din Israel, și ce va fi  în ultimii șapte ani înainte de venirea lui Mesia . În conformitate cu profeția lui Rabi Yochanan ben Zacai de Yavneh așa cum s-a menționat în partea talmudică numit " Sanhedrin 97b " , am luat act de faptul că , dacă aceasta este ultima Săptămâna de ani sabatica înainte de venirea lui Mesia , atunci când trebuie să ne uităm la detalii , an de an , și a vedea dacă probele se potrivesc cu înțelegerea profetică , mai ales prin cei șapte ani dintre Rosh Hashanah 2008 și Rosh Hashanah 2015 . Apoi următoarele evenimente se pare ca vor avea loc în anii care vor urma acestor avertismente shofar(trambita) la fiecare Rosh Hashanah din fiecare an . Aici este un rezumat al acestei profeții talmudice scrisa în urmă cu aproximativ 1943 de ani de faimosul Rabbi Yochanan ben Zacai de Yavneh . Să ne uităm acum la această colecție de pasaje din Talmud Sanhedrin 97a în , așa cum au fost scrise  :
Sanhedrin 97a - " Rebi Yochanan a declarat : În generația in care Ben Dovid va veni , hahamul talmudist ," elevul  înțelepciunii ", cunoscut si sub numele de salvia Torei sau savant , se va micsora , iar ochii celorlalti vor  suspina de durere ; multe pedepse și multe decrete rele vor fi reînnoite ; una nu va înceta înainte de a începe  alta . Rabinii au învățat : Perioada Shmittah în care Ben Dovid va veni următoarele versete vor fi îndeplinite :

    În primul an , "Și am determinat  ploaia să cada peste o cetate , și peste alt oras am determinat-o să nu plouă . " ( Amos 4:7) .
    În al doilea an , foamete ușoară va fi trimisa .
    În al treilea an , o foamete mare in care bărbați, femei și copii , pios și nepiosi vor muri , și Tora va fi uitata de cei care au învățat-o .
    În al patrulea an , unii vor fi saturati , iar alții nu vor fi .
    În al cincilea an , va fi o mare satietate , cu mancare , bautura  și bucurie  și Tora va reveni la cei care au învățat-o .
    În al șaselea an , voci ( care prevestesc sosirea iminenta a lui Mashiach  ) vor fi auzite și ;
    În al șaptelea an , va fi război [ Gog  si Magog ] .-partea proasta la evrei este ca ei nu s-au prins ca chiar ei sunt Gog (si Magog) !!!
    În anul de după al șaptelea an , Ben Dovid va veni .

Rab Yosef a spus , " Multe cicluri Shmittah au trecut și el ( Mesia ) nu a venit ! " Abaye a răspuns: " Au existat voci în al șaselea an , urmate de război în al șaptelea an ? În al doilea rând , au fost in aceasta ordine ? " ( Sanhedrin 97a )
Rebi Iuda a spus : "generația în care Ben Dovid ( Mesia , fiul lui David ), va veni ... Înțelepciunea cărturarilor va fi corupta ; oamenii  tematori de păcat vor fi urâți ; liderii generației vor avea firea câinilor ; și adevărul va  lipsi ... Cel care se întoarce de la rău va fi considerat de către oameni ca fiind nebun . "
Rebi Nehorai a învățat : "in generația în care Ben Dovid va veni, cei tineri vor face de râs pe batrani , și batranul se va ridica pentru tanar ;  fiica se va impotrivi mamei ei , o nora împotriva  soacrei , liderii generației vor avea fire de câini , și un fiu nu va simți nici o rușine atunci când va fi criticat de către tatăl său . "
Reb Nechemiah a învățat : "generația în care Ben Dovid va veni , insolența va crește , respectul va lipsi ... și toate guvernele se vor întoarce la credințe false  ; critica nu va fi de nici un folos . "
Ben Dovid nu va veni până cand anuntatorii lui se vor inmulti  ... Și speranta în răscumpărare va fi reanunțata . "
Așa cum se afirmă în discuțiile și in dezacordul dintre rabinii , ca " dovada este în budincă" ? și dovezile pentru venirea lui Mesia trebuie să fie " tari și clare . " Ca dezacordul de mai sus al lui Rab Yosef care a fost contracarat de către rabinul Abaye cu aceste cuvinte :
Rab Yosef a spus , " Multe cicluri Shmittah au venit și el ( Mesia ) nu a ajuns ! " Abaye a răspuns: " Au existat voci în al șaselea an , urmate de război în al șaptelea an ? În al doilea rând , au urmat in aceasta ordine ? " ( Sanhedrin 97a )

În conformitate cu profeția lui Rabi Yochanan ben Zacai de Yavneh așa cum s-a menționat mai sus în partea  talmudica" Sanhedrin 97b " , s-a constatat că în cazul în care aceasta este ultima Săptămâna de ani sabatica între Rosh Hashanah 2008 și Rosh Hashanah 2015 , apoi următoarele evenimente așa cum apar în text vor avea loc în anii care vor urma acestor avertismente Shofar de Rosh Hashanah . Aici este un rezumat al acestei profeții talmudice din Sanhedrin 97b , scris în urmă cu aproximativ 1943 de ani ,folosind date moderne din calendar :

    1.În anul marcat de Shofar la Rosh Hashanah 2008 ( anul evreiesc 5769 ) : " Am determinat-o să plouă pe un oraș , dar , în alt oraș , nu am facut-o să plouă . "
    2.În anul începând cu Rosh Hashanah 2009 ( anul evreiesc 5770 ) : " va exista o " ușoară foamete ", în care, conform Rashi , " nici un loc nu va fi complet mulțumitor " .
    3.În anul începând cu Rosh Hashanah 2010 ( anul evreiesc 5771 ) : " foametea va fi mare , și  bărbați, femei , copii , oameni evlavioși și oameni cu fapte bune vor muri ; Tora va fi uitata de cei care au învățat-o . "
    4.În anul începând cu Rosh Hashanah 2011 ( anul evreiesc 5772 ) : " unii vor fi saturati în timp ce altii nu . "
    5.În anul începând cu Rosh Hashanah 2012 ( anul evreiesc 5773 ) : " Va fi o mulțime de oamenii care vor mânca , bea , și vor fi veseli , iar Tora va reveni la cei care au învățat-o . "
    6.În anul începând cu Rosh Hashanah 2013 ( anul evreiesc 5774 ) : " Vor fi voci care conform lui Rashi fie descriu sunetul shofars ( trambitele de război ) ori vor da indicii și vesti cu privire la venirea lui Mesia . "
    7.În anul începând cu Rosh Hashanah 2014 ( anul evreiesc 5775 ) : " Va fi război ( Gog si Mogog sau Armaghedon ) . " ,
    8.În anul începând cu Rosh Hashanah 2015 ( anul evreiesc 5776 ) , Daca HaShem vrea , răscumpărarea va veni la plinătatea  timpului , cu revelatia lui Mesia . Atunci ;
    9.În anul începând cu Rosh Hashanah 2016 ( anul evreiesc 5777 ) , " În cazul în care Maschiah ben Dovid ( Mesia , fiul lui David ) este revelat , Împărăția Cerurilor mesianica va fi inaugurata pe Planeta Pământ. "-evreii nu pot sa depaseasca perioada 2017,in general,din cauza ca Isaia a spus ca dupa 70 de ani ii va cerceta Dumnezeu,dar nu spre bine evident...their bad !!!

Aceste corelații cu date moderne și probabilitatea in care Maschiah ben Dovid ( Mesia , fiul lui David ) va fi dezvăluit o data cu Rosh Hashanah 2016 , ne pune pe noi  in incertitudine fata  de implicații . Primul lucru pe care trebuie să ne întrebăm : " Este sistemul de datare al Săptămânilor sabatice de ani corect și avem Ciclul Anual Jubiliar corect ?
Crezând că Rabi Yochanan și Sinedriul rabinic care a fost instaurat la Yavnah în Galileea au reprezentat indicii ale viitorului ale Dumnezeului lui Israel , așa cum ar trebui să si credem , atunci profeția lui  este pe drumul cel bun pentru răscumpărarea , care va veni de bi'etah sau " în timpul cu judecăți aspre și catastrofe mari " .
Cu toate acestea în 2013, în anul evreiesc 5773 , am putea începe sa asistam cum poporul evreu din Țara lui Israel  se va confruntă cu un fenomen ciudat , care va mobiliza adevărații pionieri și patrioții ai lui Israel ,sa ii aduca in era  iluminarii spirituale pentru ca sufletele lor spirituale Neshama sa înceapa să intre în contact cu corpurile lor fizice care au fost create ca o imagine a lui Dumnezeu (mai evreilor,asa v-a invatat Moise sa credeti?...in Dumnezeu sau in prostii gen new-age cu corpuri astrale semi-ilumunate dar numai pe la spate,spiritual,bineinteles !!!).

Apoi, ne amintim de recentele traduceri vechi ale profeției lui Rabbi Iuda ben Samuel , care a murit în anul de veselie(jubileu) 1217 , și a lăsat această profeție a " Ultimelor Zece Jubilee înainte de a începe epoca mesianică ", iar aceasta profetie a fost scrisa cu șase jubilee înainte de începutul profeției . Ceea ce este scos  în evidență este profund atunci când cu Jubileul final va  începe epoca mesianică a  lui Maschiah . Ca atare  ne gândim serios la această documentație  scris de Destination Yisrael în 02 decembrie 2012 :
 Destination Yisrael - " Acesta a fost în anul 1217  d.H. cand unul dintre cei mai legendari și prolifici rabini hasidici a lui Iuda din Germania a făcut o predicție uluitoare despre viitorul Ierusalimului și venirea lui Mesia . Cunoscut sub numele de Iuda ben Samuel ( Iuda a - Hasid sau Iuda cel Pios , a trăit în secolul al 12-lea și al 13-lea in Regensburg , Germania) .
Născut în Speyer în 1140 , Rabbi ben Samuel a murit în 22 februarie 1217 în Regensburg . El a fost unul din părinții  Chassidei (iudaismul hasidic) , o mișcare de misticism evreiesc din Germania diferita de misticismul cabalistic al lui Rabbi Luria , unde Chassid-eii au evidentiat etica morale puternica și rugăciunea .
Când Rabbi Judah HeHasid s-a stabilit în Regensburg , la vârsta de 55 de ani,  el a scris aici cărțile sale seminale ; Sefer Hasidim ( Cartea celui Pios ) , Sefer Gematriyot ( o carte de astrologie ) și Sefer Hakavod ( Cartea Gloriei ) . Această carte din urmă este acum pierduta și doar câteva citate au rămas de la cativa autori ulterioari .
Acești ani au fost in vremea cruciadelor Romane creștine din Țara Sfântă, între anii 1096-1270 . O corespondență înfloritoare a fost efectuata între Ierusalim și Țara Sfântă și rabinii europeni din Worms și Regensburg din Germania .
Acesta a fost în anul in care Rabbi Judah Ben Samuel a început să publice calculele sale biblice denumite Gematria , plus observațiile sale astronomice care ne-a dat acest rezumat pe care il putem citi astăzi .
Rabbi Judah ben Samuel - " Când otomanii ( turcii ) - care erau fost deja o putere recunoscuta in Bosfor  în timpul lui Iuda Ben Samuel – vor cuceri Ierusalimul ei vor domni peste Ierusalim timp de opt jubilee . După aceea, Ierusalimul va deveni no man s-land pentru un jubileu , și apoi în al nouălea jubileu va intra din nou înapoi în posesia  poporului evreu ,ceea ce ar însemna începutul timpului final mesianic . "
Încă o dată ne ținem respirația și ne gândim la implicațiile profunde . Am revazut Săptămâna de ani sabatica trecuta  între anii dintre Rosh Hashanah 2001-2008 , care s-a încheiat in anul calendaristic evreiesc 2009 , și am realizeat că Mesia  nu a venit  și era mesianică  a ajuns în anul 2009 (adica evreii mai asteapta inca o saptamana sabatica de 7 ani sa treaca ca poate in acest timp va binevoi si mesia al lor ,totusi,sa apara).
Cu toate acestea  atunci vom vedea o nouă gândire profundă !!!. În cazul în care Mesia va veni în anul 2017 , si acesta va fi , de asemenea, un an jubiliar iar îndeplinirea tuturor profeților vor fi îmbinate într-un singur  vortex profetic , care se va încheia la timpul stabilit de Hashem . Bătălia finală  Gog si Mogog va fi terminata în anul al 7-lea ; Mesia va fi descoperit și isi va ocupa tronul  în Împărăția Mesianică de pe Planeta Pământ după anul al 8-lea în ultima Săptămâna de ani sabatica.
Dintr-o dată ne dăm seama că suntem în al 5-lea an al acestei profetice Săptămâni sabatice de  ani, în anul evreiesc 5773 ,adica în anul 2013 . Să aruncăm o privire la profeția lui Rabbi Yochanan ben Zacai care a trăit la Yavneh lângă Marea din Galileea cu profeția pentru cel de al  5 –lea an.
" În anul începând cu Rosh Hashanah 2012 ( anul evreiesc 5773 ) : " Va fi o plenititudine și oamenii vor mânca , bea , și vor fi veseli , iar Tora va reveni la cei care au învățat-o " .

                                     xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

După cum s-a menționat în postul anterior pe această temă , in tradiția islamică  dacă izvorul Gihon începe să curga iar in Muntele Templului, aceasta semnifică începutul răscumpărarii evreiesti; dacă Yisrael trebuie să se ridice atunci Yishmael trebuie să cadă . Prin propria noastră tradiție , umiditatea de la Zidul de Vest al Templului indică răscumpărarea iminentă a poporului și țara lui Israel , reconstruirea Templului și venirea lui Moshiach ben David , rapid și în timpul nostru , amin .
Prin nici o coincidență  am auzit în această dimineață de un arab în vârstă de 32 de ani din zona Abu Dis de la est de Ierusalim  care a fost găsit ucis în mod misterios în apropiere de satul Silwan , nu mai mult de o plimbare de douăsprezece minute de Muntele Templului . Sursa mea mi-a spus că victima era un instalator care lucra pentru Wakf ; aparent  mortul a spus oamenilor din satul său despre problemele sanitare în Al Aksa . În Al Kuds din Falastin ,aceasta e suficient pentru ca cineva sa fie executat . Muftiul și seful  Qadis știu că în renasterea izvorului Gihon trebuie  ținut secret , pentru că înseamnă că răscumpărarea evreilor și propria lor cădere este iminentă "
Rabinul Brody mai devreme la 27 iunie 2005  a postat un articol intitulat , " Panica muftiului : Gihon a reapărut sub Muntele Templului " și apa se prelinge pe Muntele Templului , in care a declarat :
Lazer Grinzi - "Izvorul Ghihon  menționat în Geneza 2:13 curge sub Ierusalim , direct pe sub Muntele Templului Sfânt, sub ceea ce astăzi este cunoscut ca Domul Stâncii  moscheea Al Aksa . Acesta este cunoscut sub numele de Siloam Spring ( a se vedea Imparati I , 01:33 ) , și curge în direcția orasului Silwan ( arabă pentru Siloam ) , orașul arab  la sud de Muntele Templului .
Regele Ezechia a sigilat apele Gihon atunci când a fost amenințat de către Sanherib și asirieni ( a se vedea Cronici II , 32:30 și Talmud  Brachos 10b ) . Potrivit tradiției islamice , atunci când apele Gihonului încep sa iasa la suprafață sub Domul Stâncii , atunci Mesia evreilor este rapid pe drum  și căderea lor este iminentă . Curând , foarte curând , nu va mai fi nici o moscheie pe Muntele Templului .

                                      Profeția  tsunamiului de pe coasta din Gaza

 Un blog  ortodox de mistica evreiască recent a  postat pe 05 august 2005  făcand următoarea afirmație preluata de pe  site-ul ebraic, Moriyah.org,  declarand:
Anii de venerație și Moshiach și Geula rabinul mort HaRav Baruch Shapira, ztvk "l, a declarat cu zece ani în urmă:" Eu sunt un profet mare(ha,ha) si sef al celor 36 de tzaddikim ascunse, și profeția mea este că  în viitor vor desfiinta toate locuintele din Fâșia Gaza, și imediat după aceea va fi un cutremur foarte puternic în zona Gaza și un val imens va veni și va spăla întreaga zonă  împreună cu toate palestinienii. "
În conformitate cu evreii cabalisti , există 36 de oameni ascunsi și drepți numiti " Tzaddikim "  care sunt atât de puri incat numai ei știu sfântul și de nedescris " Nume" al Celui Atotputernic din Israel  " .Ei sunt numiți Lamed Vav Tzaddikim , cunoscuti si sub numele de Tzaddikim Histarim sau Dreptii Ascunsi.Potrivit cărții talmudice, Sinedriul și Sukkah , se afirmă ca :
 Sanhedrin 97b și 45b Sukkah - Ca un concept mistic , numărul 36 este chiar mai interesant . Se spune că în orice moment există 36 de persoane speciale in lume , și că  în cazul în care chiar și unul dintre ei este lipsă , lumea s-ar sfârși . Cele două litere ebraice cu care sunt numiti acesti 36 sunt:Lamed , care este 30 , iar Vav , care este 6 . Prin urmare  acesti 36 sunt denumiti în continuareLamed - Vav Tzadikim În conformitate cu iudaismul hasidic acești 36 de oameni neprihăniți au rolul de a justifica scopul omenirii în ochii Dumnezeului cel Atotputernic al lui Israel . Identitatea lor este secreta și necunoscuta chiar unul fata de altul . 

                                                 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Conform calendarului evreiesc , au fost doar 200 ani de la viziunea pe care Daniel a văzut-o la râul U'lai despre  lupta dintre Alexandru cel Mare și conducătorul persan , Darius II Nothus. În această luptă , marele Imperiu Persan s-a prăbușit în 317 î.Hr. , conform calendarului evreiesc .
 Persanii s-au remarcat pentru toleranța lor la nivel global pentru toate rasele , spre deosebire de politicile de genocid ale asirienilor și dominația apăsătoare a babilonienilor . De asemenea la început grecii  s-au cunoscut pentru toleranța lor . Doar aproape de sfârșitul statului grec  poporul evreu suferă o persecuție religioasă sub domnia lui Antiochus Epifanes IV . Persecuția a durat numai în ultimii patru ani ai domniei lui Antioh atunci când acesta a refuzat să mai tolereze o rasă de oameni care nu s-au lasat asimilati cultural de elenismul greac . În această persecuție  Antioh a profanat templul lui Zerubabbel din Ierusalim și a pangarit altarul Domnului prin sacrificarea unui porc pe altarul sfânt . Acest templu a fost , de asemenea, recunoscut mai târziu  a fi un templu intermediar care a fost ulterior dărâmat și reconstruit tocmai la timp pentru a fi onorat si binecuvântat de prezența sfântă a Fiului Dumnezeului Celui Prea Înalt . În templul lui Irod  picioarele lui Iisus au mers prin curțile templului unde El a învățat mulțimile despre Împărăția Tatălui Său din ceruri (deci pana si evreii recunosc ca templul cel de al treilea ,a lui Irod,a fost daramat de romani...si ei acum ar vrea sa il faca si pe al patrulea!!!...ha,ha vise taica,vise.Si chiar de l-ati face va mai de Dumnezeu foc sfant din cer ?Credeti voi asta?Ca fara foc sfant din cer o sa cada peste voi foc din cer ca la Sodoma si restul...si asta va fi sfarsitul vostru care l-ati cerut cu mainile voastre,dar nu in rugaciune).
 Rabinii din Israel sunt de acord în unanimitate că tipologia țapului  din Daniel reprezintă atacul fulger al forțelor macedonene ale lui Alexandru cel Mare . Conform rabinului Shlomo ben Yitzchak , ( ani evrei 4800-4865 sau 1040-1105 CE ) , cunoscut sub numele de Rashi și unul dintre comentatorii cei mai străluciți ai Bibliei și Talmudului :Alexandru părea să fie " sărind pe deasupra pământului . " El a venit cu o astfel de viteză uluitoare că nici o armată sau forță militară nu ar fi putut sa ii stea în cale sau sa-l întârzie din marșul său spre est .
 Ascensiunea meteorica a lui Alexandru la putere a fost cu adevărat fenomenala . El a urcat pe tronul ​​macedonean la tânăra vârsta de 20 de ani și , atunci când a murit 12 ani mai târziu în Persia , el cucerise  întreaga Asie Mică , Orientul Mijlociu , Egipt , Persia și chiar și a pătruns în întinderile exterioare ale Indiei .
" Cornul cel mic ", care a apărut din cele patru divizii ale Imperiului lui Alexandru a fost clasic acceptat de către oamenii de știință rabinici și creștini ca Antioh Epifanul IV însă acest aviz nu a fost întotdeauna universal . Talmudistul francez davidian , Rashi , rabinul Sholomo ben Yitzchak ( anul evreiesc 4800-4865 sau 1040-1105 CE ), precum și  Shmuel Masnuth ( ani evreiești de 4950 la 5000 sau 1190-1240 CE )  au susținut că " cornul cel mic " a fost Imperiul Roman .
 În textele talmudice ale lui Avodah Zarah 10a , se sugerează că Roma ca Edom ar putea fi un succesor la împărăția seleucida pentru că atunci când Pompei a invadat Orientul Mijlociu in 64 i.d.H. , regatul seleucid a fost distrus și a fost stabilita autoritatea romană în capitala siriana Damasc ca provincie romană  Coele - Siria . Aluzia la cornul " mic ", a sugerat că acest corn nu a fost mai mic în calitate sau în dimensiune, dar a fost recunoscut asa pentru tineretea lui . Guvernarea romana a fost mai tanara,recenta, decât guvernarea greceasca elenistica .
Chiar și așa , evreii avut oarecum  o relație autonoma cu Roma, cu doar un guvernator roman care supraveghea afacerile lor de la Damasc până la moartea regelui Agripa I în 44 i.d.H. . ( Anul evreiesc  3804 ). La acea vreme provincia Iudeea ( Eretz Yisra'el ) a fost plasata direct sub autoritatea guvernatorului roman al Siriei  care era moștenitorul direct al fostului regat al Seleucizilor din Damasc .
 În același timp " Ibn Ezra "  poet evreu , filosof , gramatician și astronom , rabinul Avraham ben Meir , a înțeles " cornul cel mic " ca fiind împărăția seleucida și nu doar Antioh Epifanes IV  . Si în conformitate cu rabinul Hersh Goldwurm , de asemenea, ar putea fi spus că " dintr- unul din cele patru regate regatul seleucid a apărut . "
A fost în anul 168 î.Hr ( anul evreiesc din 3592 ), cand Antioh Epifanes IV a mers spre sud și a atacat Egiptul și dacă nu ar fi fost  intervenția Romanilor , el ar fi anexat Egiptul în împărăția seleucida . De asemenea, în același timp  Antioh IV a mers si spre est și a recuperat provinciile estice din Persia  care se revoltasera și se separasera din timpul lui Antioh III .
 Apoi conducătorul sirian  Antioh Epifanul al IV-lea  s-a dus în Țara plăcuta sau râvnita din Israel ( Eretz Yisra'el ) . Iudeea a fost luat de la Ptolemeu al Egiptului de către tatăl său Antioh III .
 Tatăl lui Antioh IV , Antiochus III a dat pe fiica sa , Cleopatra , ca sa devena soția lui Ptolemeu I , ca parte a unui tratat de pace cu Egiptul . Cu aceasta el a dat , de asemenea, ca o zestre venitul pe care el l-a primit de la Țara lui Israel . Când Antioh IV a fost sa pretinda orașul Ierusalim și a profanat templul lui Dumnezeu , el nu a mai continuat  sa transfere veniturile din Iudeea la conducătorii Egiptului . Acolo în Ierusalim , când Antioh IV a sosit , el a căutat nu numai să se reafirme ca liderul lor politic , dar de asemenea, dar si ca liderul lor spiritual  prin crearea unui idol în templul lui Zerubabbel și sacrificand un porc pe altarul Domnului .
 Cuvintele prin care Antioh IV " s-a mărit mare , chiar pana la oștirea cerului " , au fost rostite lui Daniel de ingerul Gabriel  pretinde Ibn Ezra . După cum afirmă Goldwurm , cerul este un simbol pentru Dumnezeu Însuși , dar include  de asemenea si " pe toți cei care se ocupă cu comuniunea cu cerul. Astfel  poporul evreu , care îndeplineste scopul lui Dumnezeu în această lume,ei sunt oștirea cerurilor . "
 Conform Malbim ( Mayenei HaYeshua 09:05 ) , când domnitorul sirian a venit în țara lui Israel pentru a suprima adorarea lui Dumnezeu de către evrei și de a înlocui cu elenismul închinarea Dumnezeului lui Israel , încercarea lui a fost de a " crește până la oștirea cerurilor "ori să se înalțe mai sus de oamenii  Dumnezeului lui Israel .
 Mulți dintre evreii din țara lui Israel au fost influențati  în mod semnificativ de seducție  gândirii elenistice . Ca atare , ei au fost " aruncati " pe pământ atunci cand  nu au mai fost in stare de a se încălzi sub influența cerului . "Stelele " au fost cunoscute sub numele de cei pioși care au păstrat credința lor în ciuda acestui timp de necaz . Ei au fost cei pe care cornul cel mic i-a " călcat în picioare " sau i-a martirizat pentru loialitatea lor față de Dumnezeu .
Timp de trei ani, între 168-165 i.H. ( 3593 - 3596  anii evreilor ) , Antioh IV a" aruncat " sau a " eliminat " jertfa de zi cu zi din templu . Sacrificiul a fost " luat " sau a încetat să fie practicat până când familia de preoți Hasmoneana s-a revoltat si a alungat afară sirienii și a reluat jertfa de zi cu zi în templu . ( Josephus , Antichitati , VII , 7 , 6 ) În acest timp întregul scop al existenței templului ca depozit pentru slava  lui Dumnezeu a fost  aruncat jos . Prezența Celui Sfânt nu mai putea fi simțită în închinarea de la templul Domnului . Pietrele din altar s-au întinat ( Milchamos Hashem , loc . L ) și templul în sine si-a pierdut sfințenia lui .
Aceasta dezolare a fost numita mai târziu urâciunea pustiirii . A fost recunoscut mai târziu ca a durat doar o " perioada stabilita " din cauza păcatului poporului evreu ,care se acomodase la elenismul greac . În esență" oștirea cerului " sau poporul evreu au fost date forțelor lui Satana.
Acest lucru a fost reconsfințit în sensul literal de domnitorul sirian , Antioh Epifanul IV prin care au fost oprite jertfele  Domnului . Templu și oamenii au fost separati de Prezența Divină pentru o perioadă de trei ani , de la 25 Kislev 168  î.Hr.pana la data de 25 Kislev 165  î.Hr.. Când  s-au întors pentru a rededica din nou templu si-au dat seama că au fost exact trei ani între "  urâciune  "  și  " Rededicare  " .  Aceasta a fost cu adevărat un " timp stabilit "  sau un " timp alocat " de Dumnezeu . Atunci când scopul lui Dumnezeu a fost împlinit  pustiirea s-a terminata și răscumpărarea a continuat.