doktoru

joi, 16 octombrie 2014

Rabinul Nir Ben Artzi : "Mesia lucrează din greu. El protejează și păstrează Țara Sfântă a lui Israel! "-din ciclul vise erotice evreiesti



Rabinul Nir Ben Artzi, shlita: "Mesia lucrează din greu. El protejează și păstrează Țara Sfântă a lui Israel! "

 Luna Însangerata în Ierusalim și Muntele Templului în ajun de Sucot 2014, în anul evreiesc din 5775

 
Trambitele Shofar au salutat Rosh Hashanah-ul 2014, Zilele Veneratiei sunt sfarsite, Judecatile au fost pecetluite de Yom Kippur, iar acum suntem în mijlocul  sărbătorii Sucot salutând Shmittah-ul, sau săptămâna a 7-a de ani, în care terenul din Israel nu va fi cultivat . Klal Yisrael (adica toate cele 12-Triburi luate ca o singura persoana,exact ca la antihrist,unde un popor intreg este personificat intr-o singura persoana) va fi în așteptarea Mirelui Mesia ca să vină la banchetul  Dumnezeului lui Israel curând. 

Semnul vestitor al Lunii insângerate din ajunul  Sucot-ului a acoperit toata planeta Pământ și Ierusalimul(asta înseamnă că a venit sfârșitul evreilor ?) iar neamurile lumii  stau infricosate în așteptarea Zilei lor de Judecată,adica a evreilor. În urmă cu șase ani de Yom Kippur 2008, miniștrii de finanțe ai lumii intrau  în panică și consternare din cauza ca toate piețele financiare erau într-o cădere liberă  după prăbușirea Bursei din New York  în ajun de Rosh Hashanah 2008 cu 777 de puncte iar Statele Unite ale Americii au simtit mânia lui Dumnezeu atunci cand uraganul Ike a lăsat in urma sa o devastare aproape totală, de la Houston la Chicago.


Acum este Shmittah, sau  Săptămâna Sabbatica de 7 ani din anul evreiesc  5775; un an de așteptare pentru sperantele  evreilor și ale celor zece triburi pierdute ale casei lui Israel ;sperante care tot cresc. Acestia vor fi in așteptarea celui de al 8-lea an de dupa Săptămâna evreieasca de 7 ani, atunci când Mesia va fi dezvăluit în anul evreiesc  5776. Acest lucru va fi prevestitor pentru începutul Zilei Finale de Judecăta în Rosh Hashanah 2016 și vestitor anului evreiesc 5777 ( Age of Man 5000 + 777). Acea zi, anul de veselie 5777, în conformitate cu profeția lui Rabbi Judah ben Samuel din 1217, a fost dezvăluită ca fiind  data in care epoca regelui Mesia va începe.

În acea zi, o nouă eră va începe pe Planeta Pământ. Și va fi o zi sau un "eveniment de mare amploare", sau va fi un"proces" în care Atotputernicul lui Israel va ieși din ascunzătoare, pentru a descoperi lumii Sale pe cei doi Mesia("Trein Mesheechem" sau "twin Mesia"), Maschiach ben Yosef (Mesia, fiul lui Iosif) și / sau Maschiach ben Dovid (Mesia, fiul lui David). Orice ar fi, noi vom aștepta cu sufletul la gură până când Răscumpararea va fi finalizată.( –adica evreii asteapta doi Mesia;acum e mai rau,inainte luau doar cea de a doua venire iar acum cele doua veniri s-au transformat in doi Mesia...wtf !!!)

Să citim mesajul de la Rabbinul Nir Ben Artzi,  pentru această eră următoare.
- "Tată din cer, Tatăl Milei, cea mai mare sursă de Mila din lume; Lui ii este milă de toate creațiile Sale; Lui ii pare rău și are milă de toți evreii, de tot Israelul, de toți evreii care sunt în Țara Sfântă! Tot ceea ce se întâmplă în lume, forțele  naturii, evenimentele și conflictele, toate  conducerile și îndrumarile  vin de la Creator. Astfel de lucruri mari  nu provin de la oameni, ele sunt în mâinile Creatorului direct!

În 5775, mulți oameni vor veni în Țara Sfântă a  Israelului. Rușine  evreilor care fug din Europa sau din orice altă țară și nu vin în Israel. Ei pierd timp și bani dar vor ajunge în cele din urmă în Israel, fie că vor sau nu.

Agențiile evreiești și guvernul israelian trebuie să pregătească și să construiască o mulțime de case pentru evreii care vor ajunge în Israel. Va fi prosperitate economică, fără sfârșit, în Israel. Vor fi întotdeauna suficiente locuri de muncă în Israel și  întotdeauna va fi așa. Multe persoane sunt  răsfățate și nu doresc să facă un efort în plus pentru a lucra un pic mai greu. Strămoșii noștri, înțelepții lui Israel, Tannaim și Amoraim, au lucrat o jumătate de zi și au învățat în cealalta jumătate de zi.

Țara Sfântă a lui Israel va fi protejată și apărată pentru a rezista la tot ce se întâmplă în lume – de forțele naturii, de toti inamicii din jurul nostru și din orice țară și orice stat. Vor exista perturbări minore, dar numai pentru a stimula poporul lui Israel.

Orice țară sau stat care va vrea să provoace rău în Israel va vedea actiunea inversată, și va fi rănit foarte grav. În 5775, Cel Sfânt, binecuvântat este , nu va da nimic la nici un stat, țară sau grup de persoane, care vor vrea să facă rău pământului sfânt al lui Israel.Torah este singura cale pentru fiecare persoană, țară și  stat pentru a câștiga!

Orice persoană care nu urmează căile lui Dumnezeu, care nu ține cele zece porunci, rugăciunile, legile și care nu studiaza Torah, se va confrunta cu probleme serioase și dificultăți și va fi în rușine.
Dragi evrei, măriți-va harul tău și dăruirea, donațiile și zeciuiala, parându-vă rău pentru fiecare evreu într-o iubire necondiționată. Israelul este în proces de răscumpărare! Evreii trebuie să se roage din toată inimii lor cu mare putere, și Cel Atotputernic va aduce la rândul său pe Regele Mesia și va opri agonia și moartea evreilor pentru totdeauna.

Fiecare evreu trebuie să înțeleagă și trebuie să știe de ce oamenii nu ne plac (pai sunteti magari,de aia) . Situația este înrădăcinată în povestea lui Cain și Abel. Invidia lui Cain pentru Abel a fost cauza conflictului care a demarat la începutul lumii și se extinde până acum. Aceasta va continua până la revelația regelui Mesia! Este lupta lui Israel împotriva neamurilor(si a lui Dumnezeu ,sa nu uitam) . Dacă Israelul dorește ca să trăiască în pace continuând a fi poporul ales, va fi nevoie de milă și bunătate. Mila și bunătatea evreilor nu înseamnă ca noi să alegem a fi împreună cu tot răul din lume; iar acest lucru trebuie să-l facem până când Mesia, fiul lui David va fi rege,și atunci  va fi milă și pace în lume pentru totdeauna.

Membrii guvernului israelian nu trebuie să încerce să răstoarne acest guvern! Opriți jocul falsului respect al evreilor care i-au ales și care sunt trași la răspundere pentru acțiunile lor! Acest guvern trebuie să meargă mai departe; nu e timp de jocuri! Primul-ministru este un om cu o vasta experienta și cu un nivel ridicat de inteligență. Acum nu este momentul ca să caute scuze în lupta lor reciprocă. Ei au nevoie acum să fie uniți în scopul de a menține Israelul și nu să lupte fiecare pentru interesele lor personale.

Knesset-ul(Guvernul) israelian are miniștrii care sunt foarte tineri. Ei nu au nici o experiență; aceștia sunt "novici" pentru a reacționa. Ei nu se gandesc de două sau de trei ori înainte la ceea ce vor face(adica fac prostii fara sa gandeasca...e bine si asa,altii le gandesc mult inainte de a le face!!!). Nu vă grăbiți. Ei trebuie să înțeleagă că ei sunt acolo pentru a servi poporul.

IDF-ul(armata) trebuie să fie în stare de alertă. Să păziți sufletele noastre. Și să nu  iritați neamurile din jurul nostru, să fiți vigilenți;țineți un ochi deschis și sa știți că protejarea vieții are prioritate față de oricine si orice și este un lucru bun pentru toată lumea.

În timpul Selichot-ului, Rosh Hashanah, Yom Kippur și Sukkot, fiecare evreu are posibilitatea de a scăpa de toată durerea, toate problemele și toate agonia în fața Tatălui nostru din Cer, Cel Sfânt, binecuvântat să fie El, și își poate ameliora situația. De data aceasta nu trebuie subestimată și ratată această ocazie! Acest lucru atât de bun este de la Cel Atotputernic, iar națiunea lui Israel au un timp de compasiune și de iertare de la Cel Sfânt, binecuvântat să fie El.

Este urgent să se stabilească partea de miazăzi Neghev, vestul Galileii, Samaria, și Veniamin-ul! Acest lucru este necesar pentru a găzdui sute de mii de imigranți în Israel, în mod secret dar și deschis. Creatorul solicită: Opriți aglomerarea centrului țării, opriți-vă! Evreilor,mergeți și în vestul Galileii, partea de miazăzi Neghev și Samaria, pentru a extinde statul Israel. Israelul este ca pielea unui cerb(da,dar de pe coaie!!!) - se întinde la nesfârșit(asta doar pînă se rupe si crapa,desi mai întai o sa pîrîie !!!). Chiar dacă se va ajunge la o sută de milioane de evrei, țara va crește pentru a se potrivi celor o sută de milioane de evrei(asa a crescut si Fat-Frumos ,într-o zi ca altii intr-un an.Și dupa un an a murit.De batranete.Evreilor, la 70 de ani se moare de batranete,daca nu stiati !!!)

Noile familii de imigranți evrei sosesc cu soții lor, copiii, soțiile, părinții, nepoții , toți membrii familiei . Ei vin fără întrerupere să trăiască în Țara Sfântă Israel, pentru a trăi cu bucurie, fericire, în abundența mijloacelor de trai și în securitate.-trai pa vatrai,tată!!!

Israel trebuie să fie atent în Iudeea, Samaria și Ierusalimul de Est, pentru a evita interferențele. Trebuie să fim foarte atenți la satele arabe, în special acelea care au contact direct cu Hamas...(urmeaza lucruri neinteresante despre Hamas,Siria,Liban,Egipt,Iordania,Iran,Turcia cu Erdogan,IS,musulmanii rebelizanți etc).

IS a fost construit pe fluxuri de extremiști arabi care sunt incestuoși, vicioși, demni de dispreț și foarte detestați de oameni. Ei nu au nici o lege și nu au nici o cultură a acestei lumi. Ei cred că dacă există astăzi sută de mii de membri , mâine vor fi un milion sau două.IS vrea să facă atacuri masive și brutale care nu au mai fost văzute niciodată în lume.

Guvernul israelian, împreună cu orașele din Israel, trebuie sa actioneze urgent, urgent, urgent împotriva sudanezilor și Eritreenilor infiltrați. Ei trebuie să fie eliminați din Israel, potrivit legii. Ei s-au răspândit în toată zona Tel Aviv. Ei se multiplica si se raspandesc in alte orase, de asemenea. Ei pot trăi în orice condiții. Ar trebui să  permitem vreodată o situație în care evreii să se teamă să își părăsească locuințele? Noi ar trebui să acționăm în conformitate cu legea și să îi aruncam afară din țară în regim de urgență. Ei au o mulțime de țări în care să trăiască. Nu e rasism acest lucru- acest loc nu le aparținelor ci noua evreilor!

Toți cei care sunt hoți, factori de mită, demoni, escroci, obsceni și indecenți; organizații care au membrii cu interese speciale și nepotism, Bunul Dumnezeu le-a spus, înainte de Anul Nou, că ei ar trebui să se pocăiască. În cazul în care se schimbă, ei nu vor fi dezvaluiți și expuși. Dacă nu vor face acest lucru, în acest an, în 5775, Creatorul îi va dezvălui și vor fi expuși tuturor. Nu va mai fi ca în 5774, ci de o sută de ori mai mult(ce,nu se stie...rabbi knows better!Whaaat ???He knows that he does not know anything!!!). Ar trebui respinsă această idee și oricine face mișto sau minimalizează ceea ce este scris aici, va trebui să răspundă în fața Marelui Maestru al Universului.

Mesia este lucrează din greu. El protejează și păstrează  Țara Sfântă a lui Israel! De data aceasta, e timpul. Fericit este cel credincios; săraci și demni de milă sunt cei care nu cred și  desconsideră. Toate speculațiile văzut pe internet sunt lipsite de sens. Numai Tatăl nostru din Cer, Regele Regilor, Cel Sfânt, binecuvântat să fie El, va decide cu privire la aceea zi, El știe ziua! Ziua în care va veni Mesia,pe care El însuși îl va unge Rege al acestei lumi.Aceasta este generația!Această generație a câștigat! 

Deci evreii nu-l mai asteapta pe Sf.Ilie Prorocul ca sa-l unga pe Mesia.Adevarul ca ,Sf.Ilie era si putin periculos.Cateodata mai arunca si cu foc din cer,si nu se stie ce mai nimerea si ce mai iesea.Parerea mea este ca evreii ar fi trebuit sa il astepte pe Iona Prorocul.Acela fost singurul care a propovaduit pocainta si a si reusit, cu ninivitenii ce-i drept ,nu cu evreii.Aia au ramas tot in alea proaste ale lor!!!
Deci sa nu uitam ca acum evreii asteapta doi de Mesia, nu doar unul.Adevarul este ca mai bine sa mai ai unul de rezerva,ca nu se stie ce se poate intampla cu unul si esti linistit ca macar il mai ai pe al doilea.Poate cel de al doilea o reusi ceva,ceva !!! Speranta nu moare niciodata evreilor.Nu uitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu